Protec

28-02-2016 11:11

Professional Technical Diving


In 1980 ProTec zijn oorsprong als een duikstek voor technisch duiken, op een moment dat de term Technisch duiken in Europa was vrijwel onbekend. [2]

1983 ProTec begonnen met de Deep Divers , een belanghebbende groepering van diepe duikers, hun vaardigheden met wrak en uiteindelijk ook de grot duiken uit te breiden. Door toe te treden met andere groepen duik vond plaats in de loop van de tijd om te hernoemen. De ervaring die is opgedaan opleidingsprogramma's voor nieuwkomers werden ontwikkeld en getest.

In 1997 is de oprichting van Professional Technisch duiken . Om instructeurs en duikers een volle, Europees trainingsprogramma is speciaal meegenomen naar Duitsland en Zwitserland omstandigheden in aanmerking genomen en gebruikt de bestaande, bewezen structuren als basis voor het nieuwe agentschap mogelijk te maken. Aan het begin internationale contacten werden gebruikt om een wereldwijde acceptatie te bouwen. Met de hoge kwaliteit van het onderwijs beleid was - ondanks de extreme situaties in technisch duiken - een hoog veiligheidsniveau gegarandeerd.

wordt de ProTec training wereldwijd erkend.(meer lezen)
voor protec of IDC ,Crossover vragen

instructeurnl@protecdive.international